Combo Showroom

Hier vind je alle showroommodellen welke in de uitverkoop zijn en in onze winkels in Utrecht staan. Deze meubelen zijn bijna altijd nog van goede kwaliteit, maar mogen onze showroom verlaten vanwege bijvoorbeeld nieuwe collecties. We voegen regelmatig nieuwe banken, tafels, stoelen, dressoirs en vloerkleden toe voor een aantrekkelijke prijs. 

Hoe werkt het? 
De producten zijn niet direct te bestellen, omdat het om enkele stuks gaat (OP = OP). Je kunt daarom via de knop ''offerte aanvragen'' bij het product een formulier invullen en vragen om een reservering. De winkel die het meubel aanbiedt zal contact met je opnemen om je over de reservering te informeren. Ook zal hier besproken worden waar en wanneer het product bekeken of opgehaald kan worden. 

Transport
Showroom Outlet producten worden niet bezorgd. Kun je zelf geen vervoer regelen? Dan is het mogelijk om het product door Combo Design te laten bezorgen. Hiervoor worden wel extra kosten gerekend. 

Garantie
Op de Showroom Outlet producten is niet de gebruikelijke garantie van toepassing. De garantievoorwaarden kun je altijd aan een medewerker vragen. 

Sorteer op:
Aantal weergegeven: