Colour Crate S - Light blue

€ 7,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}

{{ store.label }}

{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 23
Productnummer: 50008507532
Productinformatie Colour Crate S - Light blue

Ben je opzoek naar een mooie kleurrijke manier van opbergen? Dan zijn de Colour Crates van HAY echt iets voor jou! De Colour Crate is een multifunctionele krat, verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De opvouwbare kratjes zijn handig in gebruik en door de hippe kleuren komen ze als decoratie ook goed tot hun recht. Door de verschillende kleuren en groottes zijn de Colour Crate kratten van HAY eindeloos te combineren.

Afmetingen:

Small : 26, 5 (l) x 17 (b) x 10,5 (h) cm
Medium: 40 (l) x 30 (b) x 14,5 (h) cm
Large:  60 (l) x 40 (b) x 22 (h) cm

Wij zijn officieel dealer van HAY. Ben je op zoek naar een ander product welke niet op onze website staat? Stuur je vraag naar online@combodesign.nl en wij bestellen graag het design product voor je!

Het merk HAY

In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. 

HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.

Materiaal: Polypropylene
Product kleur: Light blue
Designer: HAY
Lengte (cm): 26.50
Breedte (cm): 17.00
Hoogte (cm): 10.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van HAY

HAY
In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.