Catifa 53 (set van 4) - PO00401 (wit) / PE00007 (groen)

€ 300,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50031 SALE 009
Productinformatie Catifa 53 (set van 4) - PO00401 (wit) / PE00007 (groen)

De Catifa eetkamerstoel, ontworpen door Lievore Altherr Molina, is een stapelbare stoel met vier poten. De stoel heeft een witte kuip met een groen onderstel. Dit product is alleen verkrijgbaar als set van 4.

Dit product kan gebruikssporen bevatten. Kom het product bekijken in de winkel aan de Oudegracht voor aanschaf. Een product in de outlet is geen nieuw product en daarom kunnen wij hier geen garantie op geven. 

Meer weten over bezorgen, retourneren, installeren en monteren van outlet producten? Bekijk hier de meest gestelde vragen over outlet producten.Het merk Arper

De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.

Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.

Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. 

Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.

Locatie: Oudegracht
Type sale: Sale
Materiaal: Polypropyleen
Product kleur: White
Designer: Lievore Altherr Molina
Breedte (cm): 43.00
Hoogte (cm): 38.00
Diepte (cm): 43.00
Zit hoogte (cm): 38.00

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Arper

Arper
De Arper collectie bestaat uit stoelen, tafels en meubilair voor gemeenschappelijke ruimtes, werk en thuis.Wat Arper motiveert is de relaties tussen: producten, ruimtes, mensen en hun netwerken. Alles wat Arper doet, is te kaderen in termen van menselijk waarden. Dit is terug te vinden in de zachte, nodige design gevoeligheid, de directe en persoonlijke service, de organisatie- en bedrijfsbeleid, de wereldwijde merkidentiteit.Arper is een snelgroeiend bedrijf dat is opgericht in 1989. Een familiebedrijf dat zich laat leiden door een integratieve, mensgerichte benadering. Arper is uitgegroeid van een meubelfabriek tot een internationale designonderneming, waarbij ze door de jaren heen drastisch zijn gestegen in omzetgroei en honderden nieuwe medewerkers aan de Arper-familie zijn toegevoegd. Elk onderdeel van het productontwikkelingsproces, van ontwerp tot productie en langetermijneffect, wordt zorgvuldig overwogen. Functie, esthetiek en detail komen hierdoor samen in een elegante resolutie. Het ontwerpethos is gebaseerd op de veelzijdigheid van essentiële vormen. In de loop der tijd heeft Arpers benadering zich ontwikkeld rond zes kernbegrippen: balans, familie, intuïtie, licht, kleur, spel.