Castelijn

100% Nederlands design
Castelijn Meubelfabriek maakt al sinds 1958 strakke, eigentijdse design kasten, design tafels, bureaus, vergadertafels en ook maatwerk meubilair. Alles wordt in Nederland ontworpen én geproduceerd, waar Castelijn erg trots op is. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. De exclusieve kasten en tafels worden gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve materialen waardoor de unieke ontwerpen nóg beter tot hun recht komen. Duurzaam produceren is iets waar Castelijn al sinds de oprichting in 1958 naar streeft. Als je voor Castelijn kiest, is dat dus een verantwoorde keuze en draag jij ook bij aan een stukje natuurbehoud!

Een enthousiast familiebedrijf
In 1994 namen Coen Castelijn, Ellen Castelijn, Marieke Castelijn en Jan Castelijn, kinderen van de oprichter Gerard Castelijn, het bedrijf vol enthousiasme en trots over. Inmiddels hebben Coen en Marieke een aantal prachtige ontwerpen voor in de Castelijn collectie op de markt gebracht. Ook werkt Castelijn met een aantal externe Nederlandse ontwerpers, waaronder Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer.

Hardlopers bij Combo Design
Design kasten Solo en Line worden in onze winkel in Utrecht goed verkocht. De strakke belijning in deze kasten, verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, passen goed in de collectie van Combo Design. De Circlips design eetkamertafel is met zijn unieke vorm en bijzonder onderstel tevens een goedlopend product bij Combo Design.

Castelijn bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Castelijn, maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Castelijn en kan alle design meubelen van dit Nederlandse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jouw woning of kantoor? Onze interieuradviseurs / ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: