Caruzzo Fine poef / Voet Pure

€ 950,00

Levertijd 8 - 12 weken

Bekleding
Frame afwerking
Andere varianten
Productnummer: 50020 662-900P-BA208-AluP
Productinformatie Caruzzo Fine poef / Voet Pure

De Caruzzo Fine poef van het merk Leolux is ontworpen door Frans Schrofer en een poef met een uniek design. Al meer dan acht decennia kiest Leolux voor de weg van evolutie en innovatie. Dit merk, opgericht in 1934, groeit in de jaren uit tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Met deze poef breidt je het zitcomfort van de Caruzzo fauteuil nóg verder uit. Natuurlijk staat deze poef in z’n eentje ook erg leuk en kun je gemakkelijk genieten en ontspannen met Caruzzo. Als u de poef samen met de Caruzzo fauteuil besteld, word de poef precies op dezelfde manier bekleed als de fauteuil zodat er een stijlvol geheel ontstaat. Als u de poef los besteld heeft u de keuze uit verschillende bekledingen en onderstelafwerkingen zodat de poef helemaal naar wens kan worden samengesteld. Om deze poef perfect af te werken wordt siersteek Artisan gebruikt. De kleur van de garen kunt u ook helemaal zelf uitkiezen zodat Caruzzo helemaal naar wens kan worden samengesteld. Vraag voor deze zaken een offerte aan.

Kom je er zelf niet helemaal uit, of heb je vragen over de Caruzzo Fine poef / Voet Pure? Ons team interieurstylisten staat voor je klaar om je verder te helpen met jouw vragen. Neem contact met ons op of kom naar de winkel. Wil je dit product van Leolux bestellen, maar zie je hier niet de variant die jij voor ogen hebt? Wij zijn officieel dealer van Leolux, en kunnen daarom het product in alle mogelijke varianten voor jou bestellen. Vraag een offerte aan via de ‘offerte aanvragen’ knop en ontvang van ons een voorstel.

Het merk Leolux

Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. 

Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie. 

Materiaal: Beschikbaar in diverse stof- en leersoorten. Draaionderstel gelakt staal of aluminium gepolijst
Product kleur: Diverse mogelijkheden
Verstelbare zithoogte: 40 - 42
Designer: Frans Schrofer
Breedte (cm): 63.00
Hoogte (cm): 40.00
Diepte (cm): 55.00
In meerdere zithoogte te bestellen: Ja
Verstelbaar: Nee
Draaibaar: Ja

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van Leolux

Leolux
Al ruim 75 jaar staat Leolux bekend als een innovatief bedrijf met kalme groei en een duidelijk doel. Aangenaam zitten is meer dan alleen het beste comfort. Daarom werken de Leolux specialisten elke dag hard aan een duurzame collectie, waarmee je jouw interieur naar een hoog comfortniveau kunt brengen. Leolux heeft een ruim assortiment aan zitmeubelen, verkrijgbaar in diverse formaten en bekledingen. Elk meubel van Leolux is uniek en wordt speciaal voor de klant op bestelling vervaardigd in de Nederlandse fabriek. Naast zitmeubelen heeft Leolux sinds enkele jaren ook een mooi aanbod aan salontafels, eettafels, verlichting en vloerkleden. Kortom, je kunt eenvoudig een geheel interieur samenstellen met de Leolux collectie. 
Amulet poef - I 48
€ 625,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - I 80
€ 860,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - II 48
€ 625,00

Levertijd 8 - 12 weken

Amulet poef - II 80
€ 820,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Basic fauteuil / Voet Pure
€ 2.795,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Forte poef / Voet Pure
€ 950,00

Levertijd 8 - 12 weken

Caruzzo Plus fauteuil / Voet Pure
€ 3.275,00

Levertijd 8 - 12 weken

Klaar salontafel - Lapis
€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Klaar salontafel - Mottle
€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Klaar salontafel - Nougat
€ 1.395,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom bijzettafel
€ 425,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - 3 hoek
€ 675,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - 4 hoek
€ 675,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel - XL
€ 975,00

Levertijd 8 - 12 weken

Liliom salontafel XL
€ 939,00
Op voorraad

Levertijd 8 - 12 weken