Bowler Side Table - Cream White

€ 275,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}

{{ store.label }}

{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 1
Productnummer: 50008-9335111509000
Productinformatie Bowler Side Table - Cream White

De Bowler Table van Shane Schneck is een compacte bijzettafel die ideaal is voor kleine ruimtes. De enkele buis die omhoog steekt creëert een gedefinieerd profiel, dat ook dienst doet als een functionele handgreep. De stam, het handvat en het blad zijn gemaakt van gepoedercoat staal, met een solide granieten basis die stabiliteit biedt, maar toch licht genoeg is om te verplaatsen. Bowler wordt plat verpakt geleverd en is eenvoudig te monteren, waardoor hij geschikt is voor allerlei soorten huiselijke en zakelijke omgevingen. 

Ben je op zoek naar een ander product welke niet op onze website staat? Stuur je vraag naar online@combodesign.nl en wij bestellen graag het design product voor je!
Het merk HAY

In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. 

HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.

Materiaal: Blad en frame: Gepoedercoat staal. Voet: Graniet.
Product kleur: Cream White
Designer: Shane Schneck
Hoogte (cm): 70.50
Diameter (cm): 36.00
Vorm: Rond

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van HAY

HAY
In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.