Betalen

Betalen bij Combo Design

Eenvoudig, snel en veilig. Zo kun je bij ons betalen. In onze winkel kun je contant of met pin (pinpas of creditcard) betalen.

Betalen in de webshop van Combo

Betaal zoals jij dat wilt. Met iDEAL, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Zodra we het geld hebben ontvangen, verwerken we je bestelling.

Betaalmogelijkheden in de webshop

  • Betalen met iDEAL. Met iDEAL betaal je veilig en snel. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren: je rekent af in de online betaalomgeving van je eigen bank. De betaling wordt direct uitgevoerd.
  • Betalen met PayPal. Met een PayPal-account kun je direct online betalen.
  • Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express). Na het invoeren van je creditcardgegevens, schrijf je het bedrag over via de website van je eigen bank.
  • Betalen per bankoverschrijving. Kun je geen gebruikmaken van de andere betaalmogelijkheden of wil je liever op een later tijdstip betalen? Je kunt het bedrag ook overschrijven vanaf de website van je eigen bank. Vermeld dan wel altijd het ordernummer.

Cadeaubon

Leuk cadeau nodig? Met een cadeaubon maak je iedereen blij. Leuk voor een verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. Of als relatiegeschenk of kerstpresentje. De cadeaubon is ook te verzilveren in de webshop: de ontvanger kan de code van de cadeaubon invoeren tijdens het bestelproces.