Basket S - Soft blue

€ 39,00

Op voorraad

Levertijd 1 - 3 werkdagen

Andere varianten
Winkel
Kies een locatie.
Forget selection
{{ Math.round(store.extensions.neti_store_pickup_distance.distance * 100) / 100 }} {{ store.extensions.neti_store_pickup_distance.unit }}
{{ store.label }}
{{ store.street }} {{ store.streetNumber }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Openingstijden:
Voorraad: 2
Productnummer: 50008505947
Productinformatie Basket S - Soft blue

Met de Laundry Basket wasmand van HAY is de was doen geen straf meer. Dit prachtige product is ontworpen door Big-Game, een interieur designstudio uit Zwitserland. Deze eigentijdse wasmanden zijn gemaakt van stevig plastic en zijn multifunctioneel. Zo kun je ze gebruiken als wasmand, maar kun je er ook andere dingen in opbergen, bijvoorbeeld je plaids naast de bank of je tijdschriften/boeken. Door zijn mooie design zal de Laundry Basket overal prachtig staan. De Laundry Basket is verkrijgbaar in 2 soorten maten en is in verschillende kleuren te koop.

 Afmetingen:

Small: 57,5 (l) x 37,5 (b) x 24,5 (h) cm
Large: 57,5 (l) x 37,5 (b) x 62,5 (h) cm

Ontbreekt er een product, kleur of versie? Combo Design is officieel dealer van HAY. Dit betekent dat wij ieder gewenst product voor je kunnen bestellen. Stuur een mail naar online@combodesign.nl en wij helpen je aan je ideale product.

Het merk HAY

In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. 

HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.

Materiaal: 70% virgin pp & 30% recycled pp
Product kleur: Soft blue
Designer: Big-Game
Breedte (cm): 57.50
Hoogte (cm): 24.50
Diepte (cm): 37.50

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Meer van HAY

HAY
In 2002 is het Deense designmerk HAY, opgericht door Mette en Rolf Hay, is inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend populair label. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en woonaccessoires, die geïnspireerd zijn op Deens design uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context. HAY werkt samen met bekende designers als Hee Welling, Scholten & Baijings, Wang & Söderström en George Sowden. De ontwerpers van HAY halen inspiratie uit kunst, architectuur en mode.  Verder doen ze bij HAY veel onderzoek naar de interactie tussen mensen, voorwerpen en ruimte. Door de betrokkenheid van de designers, met hun internationale kijk, streeft HAY ernaar bereikbaar design te maken. Zo krijg je prachtig design, voor betaalbare prijzen.