Arper

Techniek, kosten, materialen en duurzaamheid
Arper is een fabrikant van verfijnd zitmeubilair voor project- en woninginrichting. Het Italiaanse merk is opgericht in 1989. De ontwerpers van Arper zijn ervan overtuigd dat ieder meubelstuk als het ware opnieuw kan worden uitgevonden. Er wordt daarom niet te veel aandacht besteed aan de functie van een stoel, maar aan de techniek, kosten, materialen en duurzaamheid. Arper heeft op die manier al een hele collectie stoelen, banken en tafels ontworpen.

Catifa collectie groot succes
De Catifa collectie van Arper is inmiddels enorm gegroeid. Vooral de Catifa 46 is een groot succes! De kunststof design eetkamerstoel is stapelbaar en ook zeer praktisch in gebruik en onderhoud, dankzij de polypropyleen (kunststof) kuip. De stoel oogt heel ruimtelijk doordat het stoeltje heel luchtig en slank is. Op deze manier is de stoel toepasbaar in grote en kleine ruimtes.

Arper bestel je bij Combo Design!
Zoek jij een specifiek product van Arper maar is dit product niet te vinden op onze website? Combo Design is officieel dealer van Arper en kan alle tafels, stoelen, wandplanken, stoelkussens en andere woonaccessoires, etc. van dit Italiaanse design merk voor jou bestellen. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Wat past er nu het beste bij jou in huis? Onze interieuradviseurs/ ontwerpers staan altijd voor je klaar! Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact met ons op.

Sorteer op:
Aantal weergegeven: