Advies, ontwerp & realisatieInterieurontwerper gezocht?

Interieurontwerp, interieuradvies én realisatie. Daar helpen we je graag bij. Voor zowel grote projecten als kleine maken wij een geschikt interieuradvies of interieurontwerp. Zodra je helemaal tevreden bent over het idee, realiseren we de nieuwe inrichting graag voor je.

Interieuradvies

Nieuw huis? Of wil je een nieuwe inrichting voor je huidige woning? Voor elke ruimte van je huis – en zelfs voor elke kantoorruimte – maken wij een advies op maat. Onze medewerkers helpen je graag om de perfecte combinatie van stijlen, kleuren, comfort en esthetiek te vinden. Je loopt bij ons altijd de winkel uit met een goed idee voor je interieur.

Interieurontwerp

Interieurontwerper gezocht? Mooi. Want ook bij ons hoeft het niet bij een interieuradvies te blijven. Wij helpen je graag aan een compleet ontwerp voor je interieur. Voor je woonkamer, slaapkamer of werkkamer, bijvoorbeeld. Zie je het al voor je: een stijlvolle werkkamer, waarin je je goed kunt concentreren? Of een rustgevend ontwerp voor je badkamer.

Je ontvangt het ontwerp van je nieuwe interieur in de vorm van een tekening. Onze interieurontwerper maakt die met de hand of met de computer. En als het nodig is, ontvang je ook een perspectief. Ter verduidelijking van de interieurideeën. Je krijgt van ons een interieurontwerp dat volledig aansluit op je ideeën, en op ons professionele advies.

Voor een interieurontwerp op maat zijn er drie mogelijkheden. Drie pakketten. Voor elke wens en voor elk budget is er een passende oplossing. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Realisatie

Als duidelijk is hoe je nieuwe interieur eruit komt te zien, helpen wij je graag bij de realisatie ervan. Gordijnen ophangen, vloeren leggen, behangen: voor bijna iedere klus kun je bij onze professionals terecht. Zo weet je zeker dat alles netjes wordt uitgevoerd en je woondroom uitkomt.

Meer weten over interieuradvies, interieurontwerp en realisatie?

Interieuradvies nodig? Interieurontwerper gezocht? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen: neem vrijblijvend contact op. Of bezoek onze interieurwinkels in Utrecht. Daar loop je gegarandeerd weg met een paar heel goede ideeën!