Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Merkenacties

Met zoveel verschillende soorten merken is er altijd wel een merk met een lopende actie. Combo Design werkt samen met onze merken om jou zoveel mogelijk te kunnen laten profiteren van de verschillende acties. Wanneer er een actie op een bepaald product of merk loopt, is dit gemakkelijk op onze site te zien. Volg ons ook op Instagram, zodat je meteen op de hoogte bent van de laatste acties!

Fatboy
De dagen worden korter en de avonden gezelliger, dus waarom zou je niet profiteren van onze speciale herfstverlichtingsactie? Ontvang nu 20% korting op verlichting van Fatboy! Of je nu je woonkamer wilt verlichten met een warme gloed, je werkruimte wilt opfleuren of je tuin sfeervol wilt verlichten voor de herfstavonden, wij hebben de perfecte verlichting voor jou! Dit aanbod geldt tussen 19 oktober en 27 oktober, dus je hebt alle tijd om je keuze te maken en je huis gezellig en warm te maken voor de herfst en winter. Uitgesloten van deze aanbieding zijn de Edison La Surprise en Racket La Surprise modellen. Mis deze kans niet om te besparen en je huis te verlichten voor de herfst OP=OP, de actie loopt zolang de voorraad strekt. We zien je graag binnenkort in onze winkel!

Label
Gerard van den Berg viert dit najaar een indrukwekkende mijlpaal van 55 jaar in het vak als een van Nederland's meest vooraanstaande meubelontwerpers. Ter ere van deze bijzondere 55-jarige mijlpaal heeft Label een speciale actie. 

Ontdek en geniet van Gerard van den Berg's eetkamerstoelen. Tijdens deze actieperiode, die loopt van 6 oktober tot 31 december, bieden wij een speciale deal aan: bij aankoop van 5 eetkamerstoelen uit een van de in aanmerking komende modellen, ontvangt u de 6e stoel helemaal gratis. Het enige vereiste is dat alle 6 stoelen dezelfde uitvoering in stof/leersoort en kleur hebben. De actie is geldig op de volgende modellen: Gabon, Cacoon Bistro, Mali, Cacoon dining, Tiba, Chief en Chief Low. 

Houd er rekening mee dat deze modellen niet beschikbaar zijn in onze webshop. Als u wilt profiteren van deze bijzondere actie, nodigen wij u van harte uit om onze winkel te bezoeken of contact met ons op te nemen. Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan om een stukje Nederlands designgeschiedenis in uw eigen huis te brengen en te genieten van het comfort en de kwaliteit van Gerard van den Berg's creaties.

Montis
Jouw Charly & Chaplin weer als nieuw! Heb jij een Charly of Chaplin eetkamerstoel en is deze wel toe aan een nieuw jasje? Neem dan contact met ons op! Van 1 september t/m 31 december ontvang jij 15% korting op een nieuwe hoes.

Pode
De modellen Edit, Insert en Fold zijn sinds de start van Pode zeer succesvol. Hun design straalt absolute eenvoud uit, maar ze bieden een hoog comfort. Nu zijn deze modellen extra voordelig in de stof Tweed. De actie is geldig van 1 september t/m 31 december 2023. Neem contact met ons op of kom naar de winkel en dan maken wij vrijblijvend een offerte op.

Artifort
Dit najaar is de vervijfde Artifort Mare designbank extra voordelig wanneer je kiest voor de wollen kwaliteitsstof Kvadrat Hallingdal 65. Bij aankoop van een Artifort Mare bank in één van de 57 kleuren uit de Kvadrat Hallindal 65 collectie wordt de stofprijs berekend in een prijsklasse lager. De actie loopt van 1 oktober 2023 t/m 10 januari 2024. 
Bekijk meer informatie over deze actie hier of kom naar de winkel en dan maken wij vrijblijvend een offerte op.